Bivši dvostruki Bellatorov prvak doživio tešku motociklističku nesreću

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 11:32h Autor:

Daniel Straus

Bivši dvostruki Bellatorov prvak u perolakoj kategoriji Daniel Straus je doživio tešku prometnu nesreću vozeći se na svom motociklu. Nasreću, nalazi se izvan životne opasnosti te je hospitaliziran.

Informaciju da je Straus stradao još prošle nedjelje u svom Cincinnatiju je za Bleacher Report otkrio njegov menadžer Matt Aptaker. Nasreću, borac je potpuno svjestan, može govoriti te može pomicati svoje udove – otkriva se u članku. Ipak, za sada se ne zna koja je prava težina ozljeda i koliko će mu trebati za puni oporavak. Straus se uopće ne sjeća nesreće radi pretrpljenje traume glave i potresa mozga koji je zadobio prilikom pada s motocikla.

“Rano u nedjelju sam bio involviran u motociklističkoj nesreći. Trenutačno se oporavljam te se nadam da ću se u skorašnje doba vratiti u Bellatorov kavez. Zahvaljujem svima na dobrim željama i molim vas da u ovim teškim trenucima poštujete privatnost moje obitelji”, stoji u kratkoj izjavi koja je u Strausovo ime poslana medijima.

Straus je dio Bellatora još od 2011. godine kada je debitirao na Bellatoru 37. 33-godišnjak je svoj pojas prvaka izgubio u travnju mjesecu ove godine od Patricia Freirea. Borio se i u listopadu protiv Emmanuela Sancheza, no ponovno je izgubio što mu je prvi uzastopni poraz u čitavoj karijeri koja traje od 2009. godine. U Bellatoru je nastupio 15 puta uz sjajnih 10-5.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI