Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši Bellatorov i UFC TV komentator pronašao 13 klamerica u burritu poznatog lanca “Chipotle” | Fight Site

Bivši Bellatorov i UFC TV komentator pronašao 13 klamerica u burritu poznatog lanca “Chipotle”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2019 13:55h Autor:

Photo: Twitter

Možda se ne radi o vijesti koja je tematikom striktno iz borilačkog sport, no povezana je s nama poznatim MMA licem, pa smo je odlučili podijeliti s vama. Vrlo uspješni TV komentator, koji je radio za Bellator, a recentno i za UFC, Jimmy Smith, tvrdi da je u “burritu” koji je kupio u slavnom ” Chipotleu” pronašao niti više, niti manje nego 14 klamerica pune veličine.

41-godišnji TV komentator je odlučio pojesti nešto u lancu meksičke hrane u vlasništvu McDonaldsa u Delray Beachu na Floridi. Kada je krenuo jesti svoj “buritto” doživio je šok.

“Pogledajšte što sam sada upravo pronašao u svom Chipotle burritu! Devet klamerica pune veličine! Šalite se? Morao sam jednu iščupati između dva zuba. Nisam pogledao ostatak burrita, ali sam siguran da ga neću pojesti”, napisao je u prvi mah Smith na svom Twitteru te je priložio fotografije nađenih klamerica.

Kasnije je pronašao još četiri što je dokumentirao i objavio!

“Pronašao sam još četiri! To je čak 13 klamerica pune veličine u jednom komadu Chipotle burrita!”, napisao je poznati komentator.

Očekivano, do Smitha je došao TMZ, koji ga je zatražio za dodatan komentar…

“Zagrizao sam i nešto je bilo vrlo tvrdo u zalogaju, iščupao sam to između dva zuba. Bilo je to 14 spajalica. Kao cigla spajalica. Pljunuo sam sve iz usta, pogledao sam što je bilo  unutra i bio sam u šoku! Čekajte, zaista to su klamerice u mom burittu?!”, tumači Smith i dodaje da je pozvao upravitelja restorana da se požali.

Kada su mu sugerirali da mu naprave novi “buritto”, Smith je odbio riječima:

“Ne, ne želim vas blizu svoje hrane, ne želim da je više dirate. Klamerice ne bi smjele biti nigdje u blizini hrane.”

“Nije to tako strašno zapravo. Da sam progutao klamerice, bilo bi gadno. I da, onda bi imali problema. Ali, ovo se moglo dogoditi i nekome drugome!”, zaključio je Smith koji ne planira tužiti Chipotle jer tvrdi “kako on nije takav čovjek”.

Iz američkog lanca meksičke hrane su odmah odgovorili na Smithov “tvit” porukom da “trebaju više detalja, ali da su zabrinuti što su ovo čuli”!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI