Bivši Bellatorov dvostruki prvak za današnju borbu nema niti jednog sponzora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.09.2016 23:00h Autor:

Joe Warren

Bivši Bellatorov prvak u dvije različite divizije, Joe Warren, danas će nastupiti u sunaslovnoj borbi Bellator 161 eventa, no na svojoj opremi neće imati niti jednog sponzora i to nije njegova vlastita odluka.

Naime, ovom borcu bantam kategorije su svi sponzori otkazali suradnju nakon njegove posljednje borbe, kad je izgubio od Dariona Caldwella, u glavnoj borbi Bellator 151 eventa, koji se održao u ožujku.

“Nisam borac koji često gubi i ljudi ti jednostavno okrenu leđa kad se to dogodi. Znam da je to samo jedan poraz, no odlučili su me ostaviti. Tako da, ovu borbu nemam niti jednog sponzora. Što je najgore, mislim da je do sponzora puno teže doći nego što je to bilo nekad ranije. Sve što sam dao ovom sportu, sve što sam uložio u MMA, a to mi se sada vraća ovako tužno. No, što je tu je, to me neće spriječiti da odradim borbu najbolje što znam i dam sve od sebe”, rekao je Joe.

Warren je pojas bantam kategorije izgubio u ožujku prošle godine, kad je bolji od njega bio Marcos Galvao. Prije toga imao je niz od sedam pobjeda, a inače je riječ o bivšem američkom hrvačkom olimpijcu. No, problemi sa sponzorima ipak su došli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI