Bivša UFC borkinja u komi nakon komplikacija tijekom hitne operacije!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.04.2019 10:20h Autor:

Angela Magana

Bivša UFC borkinja Angela Magana je u stanju kome nakon što je došlo do komplikacija tijekom operacije leđa, piše portal MMAJunkie prema potvrdi njezinog trenera Gabriela Lamastusa.

35-godišnja Magana je u utorak na svom Facebooku otkrila da će je uspavati i da ide na operaciju. 14 sati kasnije na istoj društvenoj mreži je osvanula poruka koju je napisao njezin tim.

“Poruka od njezinog trenerskog tima: Došlo je do komplikacija i ne mogu je probuditi. Pokušavaju razne opcije, a mi ćemo vas obavijesti o razvoju događanja. Hvala vam na potpori i ljubavi”, stoji u poruci.

Trener Lamastus je za MMAJunkie otkrio da je Megana tijekom priprema za nadolazeći meč, koji je na rasporedu 26. travnja u Los Angelesu, nezgodno pala i ozlijedila leđa. MRI snimka je pokazala ozljedu leđnog diska, no vjerovala je da može nastupiti te je nastavila pripreme. Već idući dan bol je postala nepodnošljiva, Magana je ponovno pregledana te je zaključeno da se radi o vrlo rijetkom sindromu Cauda Equina koji iziskuje hitnu operaciju.

U videu koji je objavila na Twitteru, a koji je snimljen netom prije ulaska u opearacijsku salu, Magana se brine za svoje zdravlje i tvrdi da se neće probuditi iz narkoze. Njezina teta je, naime, umrla na upravo takav način – liječnici je nisu mogli probuditi iz potpune anestezije.

“Inače sam vrlo pozitivna, ali ovo je prvi put da ću biti u potpunoj narkozi. Imam osjećaj da se neću probuditi i da ću umrijeti”, govori Magana u razgovoru s liječnikom koji je uvjerava da će sve biti u redu.

Podsjećamo kako je Magana otpuštena iz UFC-a u prosincu 2017. godine nakon što je ubilježila tri poraza u nizu. U posljednjem nastupu, u kolovozu prošle godine, poražena je od Kanako Murate na RIZIN-u 12.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI