Kontroverzna bivša NFL zvijezda debitira u MMA-ju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2017 09:55h Autor:

Greg Hardy

Bivši profesionalni igrač američkog nogometa koji je uspješno nastupao u NFL ligi, Greg Hardy, će uskoro odraditi svoj MMA debi. Hardy će 5. studenog nastupiti u Fort Piercu na “Rise of a Warrior 21” priredbi protiv Joea Hawkinsa. Radi se o amaterskom dvoboju u slobodnoj borbi u teškoj kategoriji.

Hardy je imao prilično uspješnu profesionalnu NFL karijeru sve do 2014. kada su krenuli njegovi problemi. Tada je naime uhićen radi napada na svoju tadašnju djevojku. Prema njezinom iskazu gorostasni igrač američkog nogometa ju je preutukao te joj je prijetio ubojstvom.

Hardy je uhićen, a na suđenju koje je uslijedilo je osuđen na 18 mjeseci uvjetnog zatvora. No, Carolina Pantheris, klub za koji je Hardy nastupao, radi ovog slučaja nisu htjeli produljiti ugovor s njim. Neko vrijeme je proveo u Dallas Cowboysima, da bi se u sezoni 2015-2016 ipak vratio u svoju originalnu NFL momčad. No, to je, pokazalo se, bio i konačni kraj njegove NFL karijere.

Posljednjih godina trenira u American Top Teamu, a razlog je fizička sprema koju stječe treniranjem slobodne borbe. Sada je odlučio provjeriti koliko je uspio naučiti pa će odraditi i amaterski MMA meč.

Je li to početak i uvod u nešto ozbiljnije, za sada nije poznato. No, to će svakako ovisiti i u uspjehu u debitantnskom dvoboju protiv Hawkinsa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI