Bivši UFC-ov prljavac jednako nastavio u WSOF-u (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.10.2015 19:35h Autor:

screenshot

Bivši UFC-ov borac i pobjednik Ultimate Fightera, Colton Smith, ostao je fanovima u memoriji kao izuzetno prljav i arogantan borac. Prošle godine je dobio otkaz u organizaciji, a ove subote je debitirao u WSOF-u. No, čini se kako su mu stare navike ostale.

Smith se borio protiv brazilskog borca Washingtona da Silve te je slavio sudačkom odlukom nakon tri runde. Sama borba nije sadržavala previše akcije, ali neki detalji su ostali prilično diskutabilni ili pamtljivi.

Prvi se dogodio u drugoj rundi, kad je Da Silva pogodio Smitha koljenom u parteru te mu je odmah oduzet bod, uz negodovanje fanova, koji niti ovdje Smitha nisu najbolje primili. No, sudac nije donio istu odluku nakon namjernog ubadanja u oči od strane Smitha, koji je na kraju izveo i nešto što ne želimo vidjeti u MMA borbama. Dok je bio u ground n' pound poziciji, napravio je pozu kojom je pokušao obezvrijediti svog protivnika te mu je time iskazao veliko nepoštovanje prema njemu.

Naravno, fanovi niti to nisu dobro prihvatili te su sudačka odluka, kao i Smithov odlazak iz kaveza nakon toga, protekli uz salve zvižduka. Isječke iz borbe možete pogledati u priloženom videu, ispod teksta.

Smith je u UFC stigao preko 16. sezone Ultimate Fightera, gdje je već u borbi za ulazak u kući napravio nevjerojatno prljav potez. Pružio je ruku protivniku za pozdrav, a kad je ovaj krenuo, maknuo je ruku te mu napao noge i bacio ga u parter, gdje ga je kontrolirao cijelu rundu. Slično je nastavio i u kući, gdje je bio omražen zbog svoje arogancije, a do finala je stigao uz sve pobjede odlukom i izuzetno neatraktivan stil. Nova kontroverza pojavila se u finalu, kad je koljenom u međunožje pogodio Mikea Riccia te iskoristio priliku da sudac to nije vidio te ga nastavio brutalno udarati.

Ipak, nakon osvajanja Ultimate Fightera doživio je tri poraza te mu je uslijedio UFC otkaz. Nakon dvije pobjede u manjim organizacijama, dobio je priliku potpisati za WSOF, a njegov prvi nastup se, unatoč pobjedi, neće pamtiti po najboljem. I sve to od jednog bivšeg pripadnika američkih oružanih snaga, veterana iračkog rata.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI