Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši UFC-ov borac istrenirao svog pit bulla da mu ubije suprugu! | Fight Site

Bivši UFC-ov borac istrenirao svog pit bulla da mu ubije suprugu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.08.2014 23:56h Autor:

Josh Grispi

Nasilje u obitelji u većini država strogo se kažnjava, a ono je posebno teško kazneno djelo u Sjedinjenim Američkim Državama, ali pojedinci ipak s vremena na vrijeme iznenađuju čak i policijske službenike.

Upravo to uspio je ovih dana bivši UFC-ov borac Josh Grispi koji je uhićen, a optužnica mu je poduža.

Naime, ne samo što je fizički napao svoju suprugu, već je i istrenirao svog psa pit bulla da je također napadne, ali žena se uspjela spasiti te je završila s brojnim ozljedama u bolnici.

"Ovo je najgori slučaj nasilja u obitelji koji sam vidio", rekao je policajac Richard Harvey te je potom naveo zbog čega će sve teretiti Josha: dva fizička napada, napad s opasnim oružjem, dva kršenja zabrane prilaska, nasilje nad životinjom, nanošenje štete motornom vozilu, posjedovanje droge i nepravilno držanje velikih količina oružja pored djeteta.

Najgore u cijeloj priči je da je Grispi prvi put uhićen u petak te je pušten uz jamčevinu od svega dvije tisuće dolara, a onda je uskoro ponovno uhićen jer je zatečen s nekoliko komada oružja i velikom količinom streljiva koje se nalazilo pored njegovog trogodišnjeg djeteta. Zbog toga mu je jamčevina opozvana te se sad više ne može braniti sa slobode.

Grispi je u svojoj MMA karijeri ubilježio 14 pobjeda i pet poraza, a u UFC-u je nastupao od od 2011. do 2013. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI