Bivši UFC borac Joe Vedepo pijan napao policajce!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.12.2014 18:43h Autor:

Joe Vedepo

Joe Vedepo je dugogodišnji akter na MMA sceni. Profesionalno se počeo boriti 2005, a 2008.je debitirao za UFC. Dobio je otkaz suradnje nakon dva izgubljena meča, te je trenutno u Bellatoru, gdje se natječe od 2012. Vedepo je nedavno izgubio od King Mo Lawala na Bellatoru 131. Stranica kerg.com je objavila da je Joe prije nekoliko dana uhićen u Iowi, zbog fizičkog napada na policajce.

Policajci su došli u 2.22 sata u ugostiteljski objekt Sports Column, zbog muškarca koji nije htio napustiti bar. Joe Vedepo je imao tri puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene za upravljanje automobilom.

Joe je policajcima rekao da "zna svoja prava" te se pokušao vratiti u bar. Policajci su ga pokušali vezati lisicama, ali se Vedepo pobunio, te jednog policajca glavom udario u prsa, od čega je policajac zadobio ozljedu leđa. Organi reda su srušili Joea i opet pokušali staviti mu lisice, no borac se preokrenuo i udario ih u noge. Bespomoćni policajci su s elektro šokerom pokušali svladati Vedepoa, ali bezuspješno. Navodno je Joe nastavio vježbati nožne udarce na policajcima dok ga nisu uspijeli privesti u postaju.

Vedepo je zadržan u pritvoru, te mu je sudac odredio jamčevinu u iznosu od 10 000 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI