Bivši Overeemov trener Golden Glory optužio za lopovluk: Overeem je oduvijek želio otići!

Ostale vijesti 17.11.2011 20:35h Autor:

Lucien Garbin (Photo by WFC.si)

Lucien Carbin, bivši svjetski Muay Thai prvak, a danas jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stand up trenera, neko je vrijeme radio i s Alistairom Overeemom.

Dvojac se razišao 2007. godine, no navodno su ostali u dobrim odnosima. S obzirom da i sam dobro poznaje odnos između Golden Gloryja i njegovih boraca, zanimljivo je bilo čuti njegovo mišljenje o svađi novopečenog UFC borca i nizozemske borilačke škole (i menadžerske agencije).

Carbin je vrlo otvoreno progovorio o situaciji i otvoreno je stao na stranu The Reema indirektno prozvavši GG za potkradanje svojih boraca.

“Od prvog dana kada smo započeli suradnju s Golden Gloryjem i od kada je Alistair došao u moju dvoranu, nije volio to što mora biti u Golden Gloryju. Htio je otići. Tada je jedan od čelnika te škole nestao, imao je nekih problema s policijom, a Alistair je još čvršće odlučio otići”, objasnio je Carbin i dodao:

“Ja sam mu rekao da ostane jer nije lijepo nekoga napustiti u teškim vremenima.”

Ovaj stručnjak tvrdi da mu je drago da je netko od boraca napokon tužio Golden Glory…

“Drago mi je da se to dogodilo. S njima je uvijek problem oko novca. Ako su ti dužni 10 eura, dat će ti 9. I uvijek se pokušavaju izvući nekom smiješnom pričom. Sretan sam jer ih tuži i nadam se da će pobijediti. Uvijek je bilo problema i izlika kada su trebali platiti”, otkriva Carbin i zaključuje:

“I meni su još uvijek dužni novac, no neka im ostane.”

Podsjećamo, The Reem je na sudu u Los Angelesu odlučio tužiti svoje donedavne menadžere zbog štetnog ugovora i nekih točaka iz istog dokumenta za koje tvrdi da mu nisu bile prezentirane na pravi način. Nizozemac želi razvrgnuti dogovor prema kojem je svojim menadžerima morao plaćati oko 35 posto zarade. Ovih dana se oglasio i Bas Rutten koji je stao na suprotnu stranu i tvrdi da je Overeem zaboravio tko ga je napravio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI