Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši igrač američkog nogometa preminuo u nelegalnom boksačkom meču! | Fight Site

Bivši igrač američkog nogometa preminuo u nelegalnom boksačkom meču!

Ostale vijesti 24.09.2011 08:53h Autor:

George Clinkscale

Bivši igrač američkog nogometa, George Clinkscale, je preminuo u četvrtak u Tulsi nakon što je sudjelovao u boksačkom meču koji nije bio reguliran od strane Atletske Komisije Oklahome.

Dvoboj je organiziran u području oko crkve u Tulsi, a očevici tvrde kako je Clinkscaleu pozlilo tijekom meča nakon čega je prevezen u bolnicu. 24-godišnji sportaš tamo je preminuo.

“Radilo se o ilegalnom boksačkom meču koji nije nadgledala Atletska Komisija. Stvar je bila izvan zakona. Nadam se da će ovo otvoriti oči nekim ljudima”, izjavio je direktor Atletske Komisije Oklahome, Joe Miller.

S obzirom na okolnosti, istragu je preuzelo državno tužilaštvo, a netko bi na koncu mogao završiti i u zatvoru. Clinkscale je od 2005. do 2009. nastupao za Golden Hurricane. Boksački meč koji ga je stajao glave bio je glavna borba “Fight Night 6” priredbe koju sponzorira Guts crkva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI