Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivšeg Cro Copovog BJJ trenera prevarili u irskoj promociji | Fight Site

Bivšeg Cro Copovog BJJ trenera prevarili u irskoj promociji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.10.2015 10:06h Autor:

Dean Lister

Osim što je biši UFC borac i dvostruki ADCC prvak, Deana Listera znamo i po boravku u Zagrebu gdje je u više navrata trenirao Mirka "Cro Cop" Filipovića. Amerikanac se ovih dana našao u fokusu javnosti zbog problema s jednim irskim promotorom – točnije Johnom Fergusonom koji stoji iza Cage Contendersa.

Lister, naime, tvrdi da mu je Ferguson ostao dužan oko 3 tisuće dolara, a njegovom pulenu Shannonu Guertyju još 1500. Svoj novac čeka više od tri godine i očito je izgubio živce. Na društvenim mrežama je "popljuvao" Fergusona nazvavši ga varalicom.

Ova reklama promotoru nikako neće donijeti ništa dobra, no možda će ga natjerati da Listeru plati njegovu plaću.

"Stvarno sam mu dao mnogo prilika, no bio sam jako u krivu. Moram priznati da je pravi muljator. Nikada mi nije platio 3000 dolara niti Shannonu Guertyju 1500. Potpuno nas je preveslao. On nema nikakvog srama. Stoga borci, ukoliko vam ponude tamo meč, znajte da vam neće platiti, ako novac ne tražite unaprijed", napisao je Lister i dodao:

"Ne vjerujte Johnu Ferugusonu. Lagat će vam u lice, davati vam lažna obećanja i na kraju prevariti."

John Feruson se za sada nije oglasio. Spomenimo i to da je Dister na toj priredbi svladao Rodneyja Moorea prisiljavanjem na predaju "obrnutim heel hookom".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI