Bivša UFC ring djevojka objavila video Kingsburyja i Lawlora “u klinču” (VIDEO)

Ostale vijesti 10.12.2011 09:00h Autor:

Kyle Kingsbury i Tom Lawlor "u klinču"

[nggallery id=78]

Tko se još sjeća Natashe Wicks? Za one koji nemaju pojima o kome se radi, evo malog podsjetnika. Ova ljepotica je na UFC 100 Expo sajmu 2008. godine izabrana kao nova ring djevojka u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Nakon što je odradila tek nekoliko gaža za UFC lijepa Natasha je 2009. otpuštena bez nekog posebnog razloga. Ovih dana se u nedostatku slave, a očito i bilo kakvog posla, odlučila zabaviti na svom Twitteru i iz ormara izvaditi nekoliko svojih sjećanja na UFC borce.

Najprije je objavila video na kojem dva UFC borca i sudionika TUF-a 2008. godine (Nogueira vs. Mir) Kyle Kingsbury i Tom Lawlor mrtvi pijani uzimaju limun jedan drugom iz usta. Kako se može vidjeti u videu, Kingsbury se prilično uživio u ovu ulogu i nije imao ništa protiv ove zanimacije pa je Lawloru pritom dao mali poljubac u usta.

Tu priči nije kraj. Wicks je, naime, objavila i fotografije nožnih palaca Kylea Kingsburyja i pobjednika The Ultimate Fightera te 2008. godine, Ryana Badera. Borci su si istetovirali losa, a ona se odlučila na devu i tvrdi da su to učinili potpuno trijezni.

“Moju bi i dalje trebalo mazati, a Kyle je rekao da ima dobre masti pa da ga dođem posjetiti u San Jose”, napisala je Wicks.

Što će pak na ovo sve reći ionako iziritirani čelnik UFC-a, Dana White? Čini se da će s dečkima morati popričati u četiri oka…

Koga zanima video, može ga pogledati na ovom LINK-u.

Kyle Kingsbury:

Ryan Bader:

Natasha Wicks:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI