Bivša kečerska zvijezda: UFC-ovi mečevi me totalno nabriju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.10.2013 14:28h Autor:

Steve Austin

Na američkoj borilačkoj sceni vodi se veliki rat između kečera i MMA boraca, odnosno između WWE-a i UFC-a. No, čini se kako popularnost kečera polako opada, dok s druge strane MMA borci dobivaju sve više pažnje i prostora u medijima i među fanovima.

To je na neki način potvrdio i Steve Austin, bivši kečer i jedna od najvećih legendi tog sporta. Predsjednik WWE-a jednom je prilikom čak otvoreno rekao da je on bio daleko najprofitabilniji kečer kojeg su ikad imali u svojim redovima. No, on sad puno više uživa u gledanju MMA borbi.

"Taj svijet napustio sam prije nekoliko godina kad sam se posvetio nekim svojim poslovima, ali mogu vam reći da me sada puno više nabriju UFC-ovi mečevi, pogotovo kad se radi o borbama za titulu prvaka u nekim kategorijama. Daleko više uživam u nekim odličnim MMA mečevima, ali ipak moram napomenuti kako se stara ljubav nikad ne zaboravlja", rekao je Steve.

"To su dva različita svijeta, ali ipak imaju nekih zajedničkih točaka. Kečeri su zapravo MMA borci, samo se ubacuju još neki elementi kako bi to sve izgledalo što dramatičnije", dodao je Austin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI