Bivša žena optužila Thiaga Silvu da uzima kokain

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.02.2014 09:45h Autor:

Thiago Silva

Nastavlja se priča oko incidenta koji je izazvao Thiago Silva. Nakon prijetnji oružjem i otmice oglasila se i njegova bivša supruga te još više zakuhala situaciju.

Thaysa Kamiji bila je udana za Silvu od 2004. do 2012., a za brazilski portal UOL ispričala je kako je odlučila prekinuti vezu nakon godina agresivnog ponašanja. Optužila je Silvu da ju je gurnuo niz stepenice te da je uzimao kokain od kojeg je u posljednje vrijeme bio sve agresivniji. Agresivnost je prešla granicu kad je prošlog tjedna prijetio njoj i njenom dečku Pablu Popovitchu.


"Moj je brak završio u prosincu 2012. Morala sam se boriti s neuravnoteženošću i agresivnošću. Nikada nisam otišla na policiju jer sam se bojala njegove reakcije.", rekla je Thaysa Kamiji.

Pablo Popovitch je pak rekao kako s Kamiji nije bio u vezi dok se nije rastala od Silve. Napustiti ga je odlučila kad je počeo uzimati drogu te se jednostavno bojala sve prijaviti.

"Glavni je problem bio kokain. Uvijek je mislio da je iznad zakona. Od kokaina je bio paranoičan. Došao je u moju kuću, potrgao mi odjeću i uperio mi pištolj u glavu. I ranije sam bila zlostavljana, ali uvijek sam se zbog straha povukla."

Thiago Silva nikad nije bio pozitivan na kokain u 12 borbi koje je imao u UFC karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI