Bilić ubio Kovu jer ga je htio tog dana izdati na sudu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.01.2013 21:16h Autor:

Ante Bilić

Profesionalni boksač Ante "Baraba"Bilić otprilike nakon dva i pol mjeseca napokon je iznio svoju obranu pred Državnim odvjetništvom koje ga tereti za ubojstvo Marijana Bilića Kovačevića, poznatijim pod nadimkom "Kova".

Proteklih mjeseci mnogo se nagađalo o razlozima zbog kojih se Bilić odlučio na ovaj strašan potez, a čini se da je prava istina zapravo u tome da se boksač osjećao izdanim jer je upravo na dan ubojstva Kova trebao svjedočiti protiv njega na sudu u jednom slučaju vezanom uz otimanju Rolexa jednoj osobi, za što je Ante optužen.

Ante je u svojoj obrani kratko iznesenoj u srijedu pred tužilaštvom spomenuo probleme koje je imao sa Stefanom Šarićem iz Rogoznice. Navodno je Šarić slao mobitelom Antine  kompromitirajuće fotografije njegovoj prijateljici, što se događalo još početkom prošle godine. Bilić je reagirao tako što je konfrontirao Šarića te mu oduzeo vrijedni sat Rolex kao jamstvo da to više neće raditi. Upravo se na dan ubojstva trebalo održati suđenje Anti Biliću na sudu u Šibeniku zbog tog razbojništva, a kao svjedok se trebao pojaviti upravo Kova.

Čini se da je prijateljstvo između Kove i Barabe puklo upravo na tom slučaju, Ante je smatrao da Kova podržava Šarića. No, zašto je eskaliralo do te mjere da Ante Bilić Baraba izjavljuje u policiji tijekom privođenja »bilo je ili on ili ja«, još uvijek nije razjašnjeno – naveli su u riječkom Novom listu u izdanju od petka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI