Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Bigfoot je jako popularan u Rusiji, nastavit će se boriti tamo i dobro zaraditi” | Fight Site

“Bigfoot je jako popularan u Rusiji, nastavit će se boriti tamo i dobro zaraditi”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 11:20h Autor:

Antonio Bigfoot Silva/ Photo: Igor Mićić

Čini se da karijera Antonia “Bigfoot” Silve ipak neće završiti tako skoro. Brazilski teškaš je nakon loših rezultata koji su rezultirali otkazom iz UFC-a djelovao kao da je na izlazu, ali borba u Rusiji prošlog studenog sve je promijenila.

Iako ga je kontroverzno “rusko suđenje” u borbi s Ivanom Shtyrkovom dovelo do novog poraza, Bigfoot je zaradio preko $200,000 i otkrio da u Rusiji ima hordu fanova zbog čega će nastaviti karijeru.

“Svi u Rusiji se ga se sjećaju iz borbe s Fedorom. Jako je popularan u Rusiji i nismo bili tog svijesni. Čak i ovoj borbi, kad su suci dali pobjedu rruskom borcu, publika je počela zviždati. On je tamo junak tako da je njegova karijera dobila novi vjetar u leđa”, rekao je za MMA Junkie menadžer Alex Davis.

“Borit će se ponovno…, mislim da je Bigfoot zaslužio pravo da se bori s bilo kim na svijetu. Pobijedio ili izgubio, on uvijek da sve od sebe. Borit će se u Rusiji još nekoliko puta i dobro će zaraditi. Plaćaju bolje nego na drugim tržištima, tako da će te ga sigurno ponovno vidjeti u akciji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI