Bigfoot i dalje ne odustaje: U Rusiji sam pokraden za pobjedu, želim revanš!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.11.2016 19:23h Autor:

Antonio Silva

Ako se među MMA nagrade jednog dana uvede ona za upornost, ona bi sigurno trebala nositi ime po Antoniu Bigfootu Silvi. Brazilski borac je najavio nastavak svoje karijere, a za svoju prošlu borbu smatra kako je pokraden na sudačkim karticama.

Brazilac je prošlog vikenda odradio svoju prvu borbu od odlaska iz UFC-a, no u Rusiji je doživio poraz. Iako neki smatraju da je borba mogla otići u njegovu stranu, većinski sud fanova i medija je kako je Silva ipak bio lošiji borac, posebno zbog toga što je u drugoj rundi borba gotovo prekinuta, ali sudac mu je dao priliku da se oporavi, u čemu je on uspio. Ipak, Bigfoot nije sretan onim što se dogodilo.

“On je snažan i dobar borac, bila je to dobra borba. Prva runda bila je blizu, a u drugoj sam dobio batine. Na par trenutaka sam mislio da će sudac prekinuti borbu, no nisam se prestao kretati i pokušavao sam se braniti. Izvukao sam se i onda sam odradio odličnu treću rundu. Prije proglašenja sam bio uvjeren kako sam dobio borbu, a na odluku je na kraju fučkala i ruska publika. To bi valjda trebalo nešto značiti”, rekao je Bigfoot.

Njegov menadžer je također izjavio kako smatraju da je trebao doći do pobjede te da će u svakom slučaju tražiti revanš. Dakle, Bigfoot ne odustaje, iako mu većina fanova već neko vrijeme sugerira kako je došlo vrijeme da prestane blatiti svoje ime i ostavštinu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI