“Bigfoot” dobio ponovno dozvolu za TRT terapiju, napokon zadovoljan!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 10:33h Autor:

Antonio Silva

Bivši UFC-ov izazivač u teškoj kategoriji Antonio “Bigfoot” Silva je dobio dozvolu vratiti se na kontroverznu TRT terapiju. Podsjećamo, Brazilac je zbog svoje nesvakidašnje bolesti gigantizma dobar dio karijere proveo na razno raznim hormonskim terapijama, no u nekoliko navrata je malo “prekrdašio” pa je često bio na meti suspenzija i kazni.

S obzirom na završetak karijere u UFC-u i meč koji mu slijedi u ruskoj promociji Fight Nights Global 2. lipnja u Moskvi protiv neporaženog bivšeg Bellatorovog prvaka Vitalyja Minakova, “Bigfoot” se obratio doktorima te promocije. Oni su mu dozvolili korištenje terapije.

“Nije pošteno da neki borci s visinom testosterona od 1000 se bore s onima koji imaju normalan nivo od 400. Ali isto tako nije normalno i fer da oni s normalnim nivoom se bore protiv nekoga tko ima 100. Silva ima zdravstvenih problema i testosteron mu je potreban. Ako ga ne uzima dodatno, padne mu na nivo od 120. U Rusiji mu je dozvoljeno da koristi TRT terapiju i vjerujte mi da ćete vidjeti drugačijeg Bigfoota. Da je imao priliku istu stvar napraviti u UFC-u, vidjeli bi potpuno drugačijeg borca”, izjavio je njegov menadžer Alex Davis.

Silva: Imam više energije

Slično razmišlja i sam borac…

“Hvala bogu da ponovno upotrebljavam tu terapiju. Život mi je bolji, mnogo bolji jer mi je nivo testosterona u normali. Imam mnogo više energije na dnevnoj bazi. U sportu mi pomaže kod oporavka, mogu se brže oporaviti za slijedeći trening. Ranije je bilo teško jer bi nakon svakog treninga osjećao se mrtvo”, objašnjava.

Upitan o meču s Minakovim, Silva je jasan:

“Moram ići na nokaut. Znam da u Rusiji nemate šanse pobijediti na bodove. Odluka uvijek ide na stranu domaćeg borca.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI