“Big” John samokritičan nakon komentatorskog debija u Bellatoru: “Moram biti bolji, bilo mi je teško sam sebe slušati”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 14:09h Autor:

John McCarthy

Najpoznatiji, najdugovječniji i najbolji svjetski MMA sudac “Big” John McCarthy je proteklog vikenda na Bellatoru 194 odradio svoj debi kao stručni  sukomentator TV prijenosa.

55-godišnjem sudačkom stručnjaku to nije prva takva gaža jer se u prošlosti okušao u sličnim ulogama, no ovaj put se prvi put našao na ovako velikoj sceni i u fokusu čitave MMA javnosti i kritike.

U razgovoru za ESPN, slavni sudac, a danas televizijski djelatnik, je priznao kako nije pretjerano zadovoljan svojim prvijencem. Smatra da se mora poboljšati u svim segmentima te je bio prilično samokritičan govoreći o svom prvom nastupu.

“Moram se jednostavno poboljšati u svim segmentima. Nije ni meni bilo lako slušati što sam govorio. Radio sam greške. Bilo je par situacija gdje sam shvatio da sam potpuno promašio u procjeni. Ali to je sve samo proces u kojem pokušavate gledateljima dati što više podataka. Moram malo usporiti i pričati više o onome što vidim na ekranu u tom trenutku. Da, napravio sam greške, ali te greške sada moram popraviti i ići dalje. Isto sam radio i kao sudac”, iskren je McCarthy koji će sada redovito prenositi Bellatorove eventa pa će imati dovoljno prilika da poboljša segmente za koje smatra da nisu bili na nivou.

“Moj cilj je biti najbolji mogući sukomentator i želja mi je educirati fanove kako bi istinski znali što se točno događa u borbi. Što je borac napravio, a zašto je sudac nešto dosudio! Želim da omogućim gledateljima da bolje razumiju sport”, dodao je slavni sudac.

Upitan o povratku u suđenje gdje je bio broj jedan na svijetu, McCarthy odgovara.

“Uvijek će mi nedostajati. Ali gledajte, starim. Imam problema s vratom. Sav sam u nekim problemima sa svojim tijelom. Nisam želio toliko suditi i nisam želio toliko putovati. Tako da mi je ovo omogućilo da malo usporim”, zaključio je “Big” John.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI