“Big” John McCarthy napušta suđenje zbog posla u Bellatoru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 10:46h Autor:

Big John McCarthy

Vjerojatno najpoznatiji svjetski MMA sudac “Big” John McCarthy kreće u veliki karijerni zaokret. McCarthy će, naime, priključiti Bellatorovom komentatorskom TV timu, kako je objavila američka promocija u utorak. Prva “gaža” za popularnog suca će se dogoditi već 20. siječnja u Los Angelesu, kada će Bellator odraditi svoju prvu priredbu na novoj platformi – Paramount Networku.

“Uvijek je teško ostaviti nešto što voliš, ali uvijek sam želio napraviti korak u nekom smijeru pod svojim uvjetima, ne nečijim tuđim. Moji ciljevi su raditi koliko god naporno mogao te ispuniti očekivanja, a jednog dana ih možda i premašiti”, izjavio je McCarthy povodom potpisa ugovora s Bellatorom te je dodao:

“Ne mogu zamisliti nikoga s kim bi radije radio nego s Bellatorovim predsjednikom Scottom Cokerom. Scott je uvijek bio osoba kojoj se divim zbog svog poštenja, odanosti i ljubavi prema borilačkom sportu.”

Ovo nije prvi put da se McCarthy odlučio okušati u komentatorskom TV poslu. 2007. je na kratko napustio suđenje te se priključio Affliction promociji koja je uskoro propala. No, vrlo brzo se vratio suđenju gdje se u narednim godinama dodatno isprofilirao kao jedan od najboljih sudaca na svijetu.

Uz McCarthyja posao stručnog sukomentatora će odrađivati i bivši UFC borac, a danas Bellatorovac Chael Sonnen. Glavni komentatori će, kao i do sada, biti Mike Goldberg i Mauro Ranallo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI