“Big” John McCarthy: “Drago mi je da Machida sada izlazi u kimonu, ne u glupom Reeboku!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.12.2018 14:09h Autor:

Lyoto Machida

I ptice na grani znaju da je ugovor UFC-a s kompanijom Reebok jedan od najkontroverznijih poteze vodstva te promocije uopće. Preko noći su zabranili svojim borcima da imaju vlastite sponzore jer su ih odlučili obući u Reebokove uniforme.

Sve se pretvorilo u pravu katastrofu. Borci su bili nezadovoljni jer su im oduzeta primanja, fanovima se nisu sviđale dosadne i sterilne uniforme, a niti Reebok vjerojatno nije bio zadovoljan jer su se dresovi očajno prodavali.

U konačnici su upravo radi tog ugovora mnogi borci napustili UFC i sreću potražili u drugim organizacijama. Nisu bili pogođeni samo borci. I legendarni “cutman” Stitch Duran je morao otići iz organizacije jer nije htio nositi Reebok, a imao je vlastitog sponzora za legendarni prsluk u kojem je radio.

Što o ugovoru s Reebokom misli nekoć najpoznatiji MMA sudac svijeta “Big” John McCarthy. Danas on radi kao stručni sukomentator u Bellatoru, a svoje mišljenje o Reeboku je rekao tijekom posljednjeg prijenosa komentirajući izlazak bivšeg UFC prvaka Lyota Machide.

“Sviđa mi se činjenica da Lyoto izlazi noseći na sebi karate kimono, umjesto neke glupe Reebokove uniforme”, izjavio je u LIVE prijenosu Bellatora 213.

Njegove riječi je na svom Twitteru prenio i poznati MMA novinar i reporter Ariel Helwani koji je jedva dočekao  kritiku na račun UFC-a.

Usputno govoreći Machida je u svom debiju za Bellator pobijedio Rafaela Carvalha podijeljenom odlukom sudaca. To mu je ujedno bila i treća pobjeda zaredom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI