Bieber tvrdi da se samo šalio: “Tom Cruise bi me vjerojatno prebio!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.06.2019 16:48h Autor:

Ilustracija – Bieber vs. Cruise

Ništa od MMA meča između svjetski poznatog glazbenika Justina Biebera i holivudskog superstara Toma Cruisea. Mladić je u četvrtak demantirao da zaista želi MMA meč protiv akcijske filmske zvijezde, a svoj “tvit”, koji je izazvao priličan kaos u svjetskim medijima, je nazvao šalom.

Podsjetimo kako je Bieber prije nekoliko dana na Twitteru prozvao Toma Cruisea pitavši pritom predsjednika UFC-a Danu Whitea može li to organizirati. Odmah se javio bivši UFC prvak Conor McGregor ponudivši da njegova produkcijska kompanija, koja je sudjelovala u projektu boksačkog meča s Mayweatherom, to odradi.

No, Bieber je danas sve demantirao u novom razgovoru za TMZ priznavši da bi ga Tom Cruise vjerojatno prebio.

“Vjerojatno bi me u pravoj borbi prebio. Prvo bih morao doći u formu. Jako sam mršav trenutačno pogledajte. On je vjerojatno i iznad moje težinske kategorije. On ima tu očinsku snagu. Volim te Tome”, zaključio je Bieber pokazavši prstima pritom znak mira.

Ranije je potvrdio da niti sam ne zna zašto je to napravio i da je to sve bila samo šala. Upitan hoće li se  zaista boriti protiv zvijezde “Nemoguće misije”, Bieber je odgovorio:

“Neee, bila je to šala! Ne znam niti sam zašto sam na to pomislio. Bio je to bezvezni tvit. Nekada radim takve stvari”, zaključio je Justin Bieber.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI