Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ben Saunders savladao Volkmanna za 17 sekundi i zatražio povratak u UFC (VIDEO) | Fight Site

Ben Saunders savladao Volkmanna za 17 sekundi i zatražio povratak u UFC (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.09.2016 15:39h Autor:

Ben Saunders i ekipa

Ben Saunders vrlo je impresivno savladao bivšeg člana UFC-a Jacoba Volkmanna, odnosno polugom na ruci na samom početku borbe. Odmah nakon pobjede izrazio je želju za povratkom u UFC.

Saunders je naime na vrlo čudan način ostao bez mjesta u najboljoj svjetskoj promociji. Tijekom svog drugog UFC ugovora ostvario je tri pobjede i jedan poraz, pa su mnogi bili iznenađeni kad se pojavila vijest da više nije član najbolje promocije. On je to kasnije objasnio time da nije niti poslušao ponudu novog ugovora, budući da se odlučio baviti nekim privatnim stvarima. Nakon što je to riješio, dogovorio je ovu borbu protiv Volkmanna, na eventu jedne manje promocije.

I tu borbu je riješio u fenomenalnom stilu, polugom na ruci nakon samo 17 sekundi borbi. Killa B je tako sad na skoru 20-7-2, uz čak 16 pobjeda prekidom. Nakon ove borbe, želja mu je povratak u UFC. Već prije borbe s Volkmannom je rekao:

“Uvijek sam se želio natjecati na najvišem nivou, a očito je kako je to UFC i volio bih se boriti tamo. Ukoliko odradim impresivan nastup i oni budu zainteresirani za povratak, naravno da se želim boriti tamo. To mi je prva opcija.”

Impresivnije od ovoga teško da je mogao, pa se nadamo da ćemo ga uskoro ponovno vidjeti tamo gdje mu je mjesto.

Don’t Call It A Comeback!!! :D #BobbyRobare #MejiroGym #LiborioBJJ #10p4l #JKD #BruceLee #FlowLikeWater @perfecting_athletes @brandon_mccaghren @eddiebravo10

Videozapis objavljuje Ben Saunders (@bensaundersmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI