Ben Askren: Želim postati zvijezda u Aziji!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.05.2014 10:03h Autor:

Ben Askren

Bivši Bellatorov prvak u velter kategoriji Ben Askren u petak će 30. svibnja debitirati na ONE Fighting Championshipu pod nazivom Honor and Glory. Protivnik će mu biti Bakhtiyar Abbasov.

Askren je tijekom dosadašnjeg dijela karijere ostvari 12 pobjeda i borilište niti jednom nije napustio poražen. Četiri je puta branio naslov Bellatorovog prvaka, ali s tom se promocijom na kraju ipak razišao. UFC ga u ovom trenutku nije želio jer za njih nije atraktivan pa je tako završio u ONE FC-u.

Askren će se prvi put boriti van granica SAD-a, a prije nego što je došao u Singapur, na mjesto svog debija u ONE FC, morao je proći kroz nekoliko azijskih gradova u svrhu promocije. Raspored je bio prilično zgusnut, ali Askren će reći da je sve vrijedilo truda.

"Nikad nisam radio nešto slično učio bilo koje borbe. Do sada sam u svrhu promocije tek znao odraditi konferenciju za medije dan uoči borbe, a ova je turneja zahtijevala dosta posla. No, osjećam da je vrijedilo.", rekao je Askren.

"Iznenađen sam koliko je pažnje posvećeno ovoj promociji. Kad sam dolazi nisam znao što mogu očekivati, ali na kraju je svak dvorana bil puna medijima i fanovima."

Kako je dočekan u Aziji očito je da ONE FC od njega želi stvoriti jednu od većih zvijezda u Aziji.

"Ne znam jesam li već sada zvijezda ovdje, ali nadam se da ću izrasti u zvijezdu nakon što ONE FC fanovi vide moj stil borbe.", rekao je na kraju Askren.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI