Ben Askren došao do nove pobjede prekidom i skora 17-0! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2017 17:16h Autor:

Ben Askren

Možda i najbolji borac svijeta izvan UFC-a, Ben Askren, upisao je svoju novu pobjedu i to šestu prekidom u posljednjih sedam borbi te je trenutno vlasnik profesionalnog skora 17-0. Osim toga, ovom je borbom još jednom obranio titulu ONE FC prvaka.

Askren je predvodio današnji ONE FC event u Šangaju, a tamo ga je čekao Zebaztian Kadestam. Ipak, njegov protivnik je postao samo još jedne u nizu “Funkyevih” žrtvi. Sve je završio prekidom u drugoj rundi, nakon što ga je Askren gotovo cijelu borbu silovao rušenjima te “ground and pound” udarcima. Totalno neloša predstava za borca kojeg su, dok je još nastupao u Bellatoru, govorili kako je najdosadniji borac svijeta, a Dana White je izjavio kako zbog svog stila nikada neće postati UFC borac.

U međuvremenu je Askren taj svoj stil doveo do razine gdje je ostao jednako kvalitetan u hrvačkom dijelu, no puno atraktivniji i ubojiti u smjeru toga da pokušava završavati svoje borbe, a to mu i uspijeva. No, i dalje nema nikakvih znakova iz UFC-a, gdje bi vjerojatno odmah bio spreman napasti sam vrh velter kategorije. Dovoljno je pogledati kako su protiv Askrena, još dok se borio u Bellatoru, prošla dva Top 3 velteraša druge najbolje svjetske promocije, prvak i bivši prvak, Douglas Lima i Andrey Koreškov. Askren je protiv njih odradio ukupno 43 minute, tijekom kojih je apsolutno dominirao u svakom pogledu i niti jednom nije bio ugrožen.

Ispod teksta pogledajte najbolje trenutne ove Askrenove borbe, nakon koje je upitan što iduće slijedi za njega, a on nije znao dati odgovor. No, kao i nakon svakog njegovog nastupa, Twitter jednostavno gori od izjava kako je njegovo mjesto u UFC-u. Moramo se s tim složiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI