Bellatorova ljepotica Yankova se “pohvalila” izgledom nakon batina karijere (FOTO+VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 17:12h Autor:

Anastasia Yankova

Najveća Bellatorova ženska MMA zvijezda, Anastasia Yankova, odradila je svoju drugu borbu u toj promociji, a ujedno i najtežu borbu u svojoj dosadašnjoj MMA karijeri. Iako je došla do pobjede, fotografije pokazuju kako je za nju morala puno toga žrtvovati.

Prije svega privremeno svoj izgled, po kojem je i postala poznata te je po ocjeni mnogih riječ o najljepšoj borkinji svijeta. No, Veta Arteaga nije imala milosti te je Ruskinji pružila žestok otpor, a Yankova je na kraju slavila podijeljenom odlukom sudaca, iako se veliki dio MMA zajednice s time baš i nije složio.

Sama borkinja je izgledala vrlo tužno te je činilo kako je već nakon borbe bila u teškim bolovima. Među ozljedama se može istaknuti slomljen nos, ali i potpuno neprepoznatljivo lice ove djevojke. No, ona ga nije odlučila sakrivati, nego ga je podijelila na svom Instagram profilu, usput komentiravši “This in MMA, Baby!”

Čini se kako je najveće batine karijere neće pokolebati te da je ovo bila vrlo bitna škola u njenim nastojanjima napada na vrh ženske konkurencije ovog sporta. Zvijezda je već postala, a sad je na njoj da i dalje pruža uzbudljive borbe, no možda i malo uvjerljivije nastupe. No, druga pobjeda je tu, a njena popularnost neprestano raste.

Pogledajte kako je dan nakon borbe izgledalo njeno lice te inserte iz borbe, nakon koje je sama izjavila da će vjerojatno biti predmet nekih smiješnih MMA video uradaka.

Fotografiju objavljuje anastasia_yankova (@anastasia_yankova)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI