Bellatorov prvak spreman se odreći titule i borit se protiv Sonnena

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.07.2017 20:14h Autor:

Rafael Carvalho

Jedan od onih koji su odlučili prozvati Chaela Sonnena je i Bellatorov prvak srednje kategorije, Rafael Carvalho. On je spreman napustiti titulu i otići u polutešku kategoriju napasti Chaela Sonnena.

Timski kolega Wanderleia Silve je inače brutalni nokauter i vlasnik skora 14-1 uz 11 pobjeda nokautom. Zapravo, ovaj 30-godišnjak je jedini poraz doživio u svom MMA debiu, 2011. godine i od tada je gotovo savršen. U Bellatoru je odradio pet borbi, naslov je osvojio protiv Brendana Halseya, a dva puta ga je obranio protiv Melvina Manhoefa. No, do treće mu obrane nije ukoliko mu se može ispuniti želja za protivnikom.

“Želim izazvati Sonnena. Umjesto da branim titulu, organizirajmo ovaj ‘superfight’, to je borba koju želim”, izjavio je Carvalho, automatski uputivši poruku vodstvu Bellatora, a onda je odmah iznio mišljenje kako bi ta borba prošla:

“On ima samo hrvanje, a vjerujem da bi prestao ići na rušenje nakon što bih obranio prva tri pokušaja. Nije me iznenadilo ništa što je radio protiv Wanderleia. Stojiti i potući se s njim nije za svakoga, a Sonnen nije glup. Shvatio je to kada je pokušao i gotovo završio nokautiran. Ja bih ga nokautirao koljenom u trećoj rundi. Dočekao bih da postane očajan i krene u rušenje, a onda bih ga dočekao i završio.”

Možda je ovo čak i realna opcija, budući da Bellator ima podosta problema s kvalitetom unutar svoje srednje kategorije, pa bi možda Carvalho u međuvremenu mogao odraditi ovu borbu. Naravno, ukoliko je veteran Sonnen spreman ući u kavez protiv borca u najboljim godinama, koji podosta brutalno rješava svoje protivnike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI