“Bellatorov Lesnar” uoči MMA debija tvrdi: “Bolje udaram od Brocka!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.01.2019 10:34h Autor:

Jake Hager i Jack Swagger

Jake Hager ili poznatiji kao WWE superstar Jack Swagger, će uskoro debitirati za američku promociju Bellator. On je još jedan u nizu WWE pro-hrvača koji će se okušati u profesionalnom borilačkom sportu nakon veterana poput Brocka Lesnara ili Bobbyja Lashleya.

U razgovoru za MMAFighting Hager je najavio nastup na Bellatoru 214 koji slijedi kasnije ovog mjeseca. Iako su i on i Brock Lesnar stigli iz NCAA Divizije 1 hranja, tvrdi da tu sve usporedbe njega i bivšeg UFC prvaka prestaju.

“Obojica imamo velike zube i nemamo vrata”, odgovara Hager kada ga upitaju koja je njegova sličnost s Lesnarom.

“Ono što je Brock učinio je nevjerojatno. Podignuo je ljestvicu na neke nove visine i učinio je nešto što su rijetki mislili da je moguće. Kada zabavljači pređu u industriju koja je toliko fizički izazovna… Gledajte, ovo je najteži sport na svijetu. Prije nego što sam se bavio u MMA, trenirao sam hrvanje čitav život tako da znam što je naporan trening. Ali MMA trening je puno teži od onog hrvačkog i to sam shvatio trenirajući posljednjih godinu i pol dana.”

No, Hager je ipak pristao na malu usporedbu s Lesnarom iako mu to očito nije bilo po volji.

“Ali ako moram učiniti neku usporedbu sebe i Brocka, onda ću reći da imamo vrlo slično hrvanje, a on bi možda ipak tu imao malu prednost. Ali smatram da imam bolje udaračke kvalitetge od njega”, zaključuje “Swagger”.

Jack Hager je bio dio WWE-ja sve do 2017. nakon čega se kratko natjecao po ostalim pro-hrvačkim organizacijama. Iste godine je potpisao za Bellator kao dio teške divizije, a u prosincu prošle godine je najavljeno da će debitirati na Bellatoru 214. Tamo će se sučeliti s J.W. Kiserom u svom MMA debiju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI