Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellatorov as iz rukava za napad na UFC je "Paul Daley"! | Fight Site

Bellatorov as iz rukava za napad na UFC je "Paul Daley"!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 11:14h Autor:

Bellator

Paul Daley je prošlog tjedna postao novi-stari član Bellatora. Britanac je originalno pristupio toj promociji još 2012. godine kada je nokautirao Rudyja Bearsa na Bellatoru 72., a dolaskom Scotta Cokera ponovno se vraća u američki kavez. Osim Daleyja, Coker je potpisao i Melvina Manhoefa što dovoljno govori o njegovim namjerama – dovesti što atraktivnije borce koji previše ne kalkuliraju.

Ovaj dvojac zasigurno odgovara tom kriteriju s obzirom da u karijeri kombinirano imaju čak 51 pobjedu nokautom.

"Kao i uvijek, u Bellator dolazim napraviti show. Volim raditi za Cokera, tako je bilo i u Strikeforceu. Kada sam dobio poziv da se vratim u Bellator, nisam previše razmišljao. Osjećam se sjajno, vrlo sam svjež i krećem po pojas", izjavio je u utorak u sklopu telefonske press konferencije Paul Daley, koji je ujedno član i našeg FFC-a, no u kick boksing konkurenciji.

Na Daleyjeve riječi se nadovezao i njegov novi-stari šef Coker…

"Rekao sam ranije, a to ću i ponoviti. Želimo, ne samo da je Bellator destinacija za top borce, nego i da fanovi svaki put uživaju u atraktivnim borbama koje naši borci pružaju. Ovo je samo početak, no jasno vam je u kojem pravcu idemo."

Dolaskom Scotta Cokera Bellator je definitivno postao za koplje veći igrač nego ranije. Coker je vrlo kompetitivan menadžer koji nije našao zajednički jezik s čelnicima UFC-a kada su kupili Strikeforce. Dvije strane su se razišle, a Coker je čekao svoju novu priliku. Dočekao ju je u Bellatoru. Već jednom je uspio poremetiti UFC-ove planove sa Strikeforceovim teškaškim Grand Prixom koji je natjerao čelnike UFC-a da posegnu u "kasicu prasicu" i kupe čitavu promociju.

Hoće li nešto slično izvesti i s Bellatorom? Kvalitete i menadžersko znanje posjeduje, a vrijeme će nam dati odgovor na ovo pitanje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI