Bellator vam poklanja cijelu borbu Carvalha i Mousasija (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.09.2018 14:02h Autor:

Carvalho vs. Mousasi

Bellator 200 održan je u svibnju ove godine, a predvodila ga je borba za titulu srednje kategorije između Rafaela Carvalha i Gegarda Mousasija. Ukoliko ste ju propustili, sada ju imate priliku cijelu pogledati.

Mousasi je Bellatorov pojas napao protiv sjajnog brazilskog borca skora 15-1, ali koji je taj poraz doživio još davno, u svojoj prvoj MMA borbi. On je došao iza niti malo impresivnog nastupa protiv Aleksandra Šlemenka u kojem je jedva došao do pobjede, ali je bio i više nego motiviran doći do pojasa treće elitne promocije, nakon što je ranije bio Dream i Strikeforce prvak.

Na kraju ta borba nije dugo trajala te je Mousasi pokazao koliko znači iskustvo. Iako je samo godinu dana stariji od Carvalha, odradio je čak 35 borbi više od njega i to se vidjelo u svakom trenutku. Pametno je neutralizirao svog protivnika, odnosno lišio ga je njegovih najboljih oružja, a kada je borbu odveo na pod je sve odradio fantatično. Carvalho je bez pojasa prvaka ostao “bez ispaljenog metka”.

Mousasia uskoro čeka prva obrana titulu i to protiv prvaka velter kategorije, Rorya MacDonalda u vjerojatno najvećoj borbi koju je Bellator do sada uspio organizirati i održati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI