Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator uskoro više neće biti Bellator?! | Fight Site

Bellator uskoro više neće biti Bellator?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.11.2017 11:48h Autor:

Bellator logo

Nije tajna da neki od čelnika (i vlasnika) Bellatora nisu zadovoljni nazivom i općenito “brandingom” ove druge najuspješnije svjetske MMA promocije. Kada je došao “na vlast” u novoj kompaniji, predsjednik Scott Coker je još 2014. progovorio o tome.

Doduše, tada je rekao “kako se to za sada to neće dogoditi i da će se organizacija i dalje zvati Bellator jer je po tom nazivu postala prepoznatljiva svih ovih godina”. No, tri godine kasnije neki eminentni MMA novinari javljaju da je “rebranding” sada u planu. I to u vrlo skorašnjem.

Naime, navodno su provedena marketinška ispitivanja te većina fanova uopće nema pojma što znači riječ “bellator”, a sam naziv je okarakteriziran kao nespretan i ne previše marketinški iskoristiv.

Jim Edwards, MMA novinar koji radi u nekoliko američkih izdanja, tako ovog vikenda javlja da je dobio interesantnu informaciju prema kojoj bi Bellator trebao dobiti novi “branding” i to u vrlo skoroj budućnosti. Dapače, otkriva kako će se uskoro otkriti i detalji.

Nije poznato hoće li se mijenjati čitav naziv organizacije, ili će se rebrendirati tek logotip.

Što vi mislite o nazivu Bellatoru? Treba li kompanija promijeniti ime ili ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI