Bellator uskoro kruni “teškaškog kralja”: Evo tko su kandidati…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 11:08h Autor:

Mitrione vs Fedor (Instagram)

Bellator i dalje nema prvaka kraljevske teške kategorije što je zapravo prilično nezahvalno znajući da se radi o najunosnijoj i najpopularnijoj diviziji u slobodnoj borbi, ali i općenito u borilačkom sportu. Od odlaska Vitalyja Minakova, Scott Coker se nije odlučio na krunjenje novog kralja.

No, i tim vremenima bi trebao doći kraj. Barem prema posljednjim izjavama čelnog čovjeka ove promocije. U razgovoru za MMAFighting, Coker je potvrdio da bi Bellator trebao dobiti prvaka u teškoj kategoriji i to u prvoj četvrtini sljedeće godine.

“Mislim da ćemo okruniti novog prvaka negdje u prvoj četvrtini sljdeće godine i tada ćemo imati više kvalitetnih borbi u teškoj kategoriji. I sada imamo nekih jako dobrih boraca, a tu je i puno potencijalno kvalitetnih ‘match upova’ koje ne mogu dočekati. I zato sam jako uzbuđen zbog 2018. godine. Mislim da će 2018. biti prepuna sadržajem, velika godina rasta za Bellator, a teška kategorija će biti dio toga”, izjavio je Coker.

Upitan tko su najizgledniji kandidati, Coker nije okolišao:

“Mislim da se mogu pretpostaviti neka imena koja dolaze u obzir. Tu je Mitrione, koji je pobijedio Fedora, tu je Roy Nelson, tu je Cheick Kongo. Ima mnogo momaka koji su kvalitetni. Čak i King Mo koji je izgubio od Cro Copa u Rizinu prošle godine, no pobijedio je Konga i želi ostati u teškoj kategoriji”, objašnjava Coker koji se tada prisjetio legendarnog Strikeforceovog teškaškog turnira koji je na koncu osvojio Daniel Cormier.

Na njemu su sudjelovali Oveerem, Werdum, Kharitonov, Arlovski, Big Foot, Barnett, Fedor…

“To je bilo nevjerojatno. Imali smo mladog Alistaira Overeema, mladog Fabricija Werduma, Fedor je bio na vrhuncu. To je bilo nevjerojatno, strašan turnir. Uvijek volim organizirati takve stvari, ali tko zna? Najprije ćemo okruniti prvaka, a onda ćemo vidjeti kako dalje…”, zaključuje Coker.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI