Bellator upario Paula Daleya i Ericka Silvu, potvrđena i nova borba Jamesa Gallaghera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.04.2019 19:43h Autor:

Paul Daley

Bellator je danas potvrdio još dvije borbe za veliku londonsku priredbu koju pripremaju. Paul Daley borit će se protiv Ericka Silve, dok će James Gallagher dočekati Jeremiaha Labiana.

Daley je kao dio ovog eventa potvrđen već ovog vikenda, kad je najavljeno kako će isti predvoditi Gegard Mousasi i Rafael Lovato Jr. u borbi za titulu srednje kategorije. Bit će to Daleyev povratak u kavez nakon po mnogima kontroverznog poraza od Michaela Pagea u četvrtfinalu Grand Prixa velter kategorije.

Njega ovim putem čeka Erick Silva, nekada veliki MMA talent, a danas borac koji u Bellatoru traži oživljavanje svoje karijere. U veljači je debitirao te je poražen sudačkom odlukom od Yaroslava Amosova. U karijeri je do sada ostvario 20 pobjeda i deset poraza. Borac je koji uvijek traži prekid i tako je došao do 17 svojih pobjeda. Što se tiče Daleya, on je trenutno na 40-17-2, dok je kao Bellatorov borac ostvario po četiri pobjede i poraza.

Osim ove borbe, najavljen je i novi nastup nadolazeće irske zvijezde Jamesa Gallaghera (8-1, 5-1 Bellator). 22-godišnji “Strabanimal” prošlog je ljeta doživio prvi poraz u MMA karijeri te se vratio u veljači. Nastupio je na prvom ovogodišnjem Bellator eventu u Dublinu, gdje je savladao Stevena Grahama. Njegov protivnik je Jeremiah Labiano (12-6, 3-3 Bellator). Radi se o borcu koji je do sada imao i jedan “main event” u Bellatoru. U pitanju je prošlogodišnja priredba u Izraelu, gdje je bolji od njega bio Noad Lahat.

Londski Bellator 222 održava se 22. lipnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI