Bellator ugovorio borbu Jona Fitcha i Paula Daleya za svoj 199. event

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.03.2018 10:52h Autor:

Jon Fitch i Paul Daley

Nakon što je već ranije Paul Daley insinuirao dogovaranje svoje iduće borbe, sada je postalo i službeno kako će se Semtex naći u sunaslovnoj borbi Bellator 199 eventa, gdje će se boriti protiv pridošlice i još jednog bivšeg UFC “contendera”, Jona Fitcha.

Tako je sada napokon postalo službeno i to da će Daley (40-15-2, 6-2 Bellator, 2-1 UFC) i dalje ostati član druge najveće svjetske MMA promocije, iako je ne tako davno objavio kako je dogovorio sve detalje raskida ugovora s Bellatorom. Na kraju je vjerojatno u igri bio neki veći novac, ali i borbe kakve je sigurno sam Daley htio. Fitch bi trebao biti prva od tih borbi, vjerojatno u pripremi za duel koji se dugo čeka, britanski okršaj protiv Michaela Pagea. Daley iza sebe ima pobjedu nad Lorenzom Larkinom, što je svakako njegov najveći i najvažniji rezultat otkako je član Bellatora. 

40-godišnji Jon Fitch (30-7-1, 14-3 UFC, 6-2 WSOF) u Bellator dolazi daleko od svojih najboljih dana, kada je bio uvjerljivo drugi najbolji UFC velteraš, iza Georgesa St-Pierrea, no i sada dolazi s nizom od četiri pobjede, koji donosi iz WSOF-a/PFL-a, čiji je bio prvak velter kategorije. Došao je u Bellatorovu uvjerljivo najkvalitetniju diviziju, uvjeren kako još uvijek može ponuditi dobre predstave te doći do naslova ili prilike da se barem bori za isti. Naslov je odnedavno u rukama Rorya MacDonalda, koji je u fenomenalnoj borbi savladao Douglasa Limu.

Bellator 199 održava se 12. svibnja, a predvodi ga posljednji duel četvrtfinala teškaškog Grand Prixa, između Ryana Badera i Muhammeda Lawala. Ovaj gore najavljeni pravi sukob stilova, naći će se u sunaslovnoj borbi eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI