Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator u prosincu dolazi u Dublin! | Fight Site

Bellator u prosincu dolazi u Dublin!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.10.2016 19:13h Autor:

UFC Dublin

Vođen uspjehom UFC-a u glavnom gradu Irske, Bellator je također odlučio organizirati svoj event u Dublinu i to u suorganizaciji s BAMMA promocijom. To će se održati 16. prosinca.

Danas se pojavila vijest kako je 3Arena dvorana u Dublinu rezervirana za MMA event koji će se održati 16. prosinca, a riječ je o zajedničkom eventu Bellator i jedne od dvije najbolje britanske promocije, BAMMA (British American Mixed Martial Arts).

Na eventu se očekuju nastupi irskih boraca kao što su Dylan Tuke, Ryan Curtis, Rhys McKee te James Gallacher koji već je član Bellatora i predviđaju mu veliku karijeru. Također se spominje i ime Paddya Pimbleta, Irca iz Liverpoola, koji je trenutno najveća zvijezda Cage Warriorsa, no njegova bi promocija mogla dozvoliti njegov nastup na ovom eventu.

Ove dvije promocije vode se time kako je UFC dva puta uspio rekordno rasprodati event u Dublinu, a drugi puta im čak nije bio potreban niti Conor McGregor, što je samo dokaz da bi ovo trebao biti vrlo dobar potez.

Ime eventa te službena objava njegovog održavanja trebali bi biti objavljeni ovih dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI