Bellator se opet igra kečera, sučelili Tita i Bonnara u kavezu, pa ugovorili borbu za studeni (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.09.2014 12:30h Autor:

screenshot

Bellator je ponovio svoju praksu kojoj su promovirali borbu Muhammeda Lawala i Quintona Jacksona. Sučelili su Tita Ortiza i Stephena Bonnara u kavezu, a to naravno nije moglo proći bez naguravanja. Epilog svega je da je njihova borba ugovorena i da će se održati u mjesecu studenom.

Na jučerašnjem Bellator 123 eventu, nakon borbe Muhammeda Lawala i Dustina Jacobya, u kavez je ušao predsjednik organizacije Scott Coker te pozvao Stephena Bonnara i Tita Ortiza, dva člana UFC-ove kuće slavnih koji posljednjih dana pune medije svojim prepucavanjem.

Prvi je riječ dobio Bonnar, koji je na eventu sudjelovao kao sukomentator te je izrekao kratki monolog o Ortizu, dovevši mu bivšeg trening partnera, a spomenuo mu je i bivšu suprugu Jennu Jameson. Nakon toga je uzvratio Ortiz, nazvavši Bonnara narkomanom te nasrnuvši na njega, a žešći sukob spriječili su ljudi okupljeni oko njih u kavezu.

Epilog svega je objava njihove međusobne borbe, koja će se održati na Bellator 131 eventu, koji je na rasporedu 15. studenog ove godine. Pogledajte kako je to sve izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI