Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator razmišlja o promjeni termina svojih turnira | Fight Site

Bellator razmišlja o promjeni termina svojih turnira

Ostale vijesti 18.10.2011 08:01h Autor:

Bellator logo

Bellator je trenutačno jedina prava konkurencija UFC-u. Ova američka promocija marljivo gradi svoj image, organizira odlične turnire, ali i postiže zavidnu posjećenost i gledanost zahvaljujući svojim partnerima TV kućama MTV2, i po novome, SpikeTV-u.

Do sada su se njihove priredbe uglavnom održavale u standardnom subotnjem terminu kada gledamo i UFC, odnosno Strikeforce. Naravno, da nema tako žestoke i kvalitetne konkurencije, Bellator bi ostvarivao još veću gledanost, a toga su svjesni i u čelništvu kompanije. Direktor Bjorn Rebney je priznao kako razmišljaju o nekom drugom terminu, ali i nekom drugom danu održavanja svojih turnira.

“Već neko vrijeme istražujemo tržište i pokušavamo dokučiti koji je najbolji dan/vrijeme za održavanje MMA priredbe. Kada možemo stići do najvećeg broja naših potencijalnih gledatelja?”, izjavio je Rebney za MMAJunkie.

Subota je najlogičniji izbor kada je u pitanju prodaja ulaznica, no što je s gledateljima koji priredbu prate preko svojih TV ekrana. Hoće li izabrati UFC ili Bellator?

“Vidjet ćemo. Za sada ostaje ovako kako je bilo i do sada. Kada krenemo u pohod na 2012., razmislit ćemo o ovoj bitnoj stvari. Za sada još uvijek ništa nije određeno”, zaključuje Rebney.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI