Bellator priprema borbu Sonnena i Liddella

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.08.2017 18:37h Autor:

Chael Sonnen

Čini se kako bi idući veliki Bellatorov projekt trebao donijeti povratak možda i najomiljenijeg borca u modernoj MMA povijesti, Chucka Liddella. On bi se, prema riječima njegovog potencijalnog protivnika, trebao boriti protiv Chaela Sonnena.

Sonnen je u lipnju napokon odradio ono što je trebao još prije više od tri godine, pobijedivši Wanderleia Silvu i sada je spreman za iduće zanimljive izazove. Chael je Bellatoru borac koji služi za privlačenje fanova i borac bez ikakvih šampionskih ambicija, pa je za očekivati kako će mu idući protivnik biti neko fanovima zanimljivo ime. A ukoliko je istina ono što kaže sam Chael, Bellator bi mogao imati ono što traži.

“Sve mi se čini kako će mi protivnik biti Chuck Liddell, ta mi se opcija čini najvjerojatnijom. Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi, no sve mi izgleda kako će doći do te borbe. Mislim da je Bellator već stavio neke bitne stvari ‘na noge’ i da ovo priča itekako ima smisla. Uistinu to mislim”, rekao je Sonnen medijima.

O povratku Chucka Liddella se priča već neko vrijeme, a upravo Bellator bi trebao biti njegova destinacija. On je rekao da je povratak moguć ukoliko financijska strana ponude bude zadovoljavajuća, a Bellator bi ovim putem mogao odriješiti kesu. Ipak je Chuck Liddell jedan od najobožavanijih boraca u povijesti MMA-a i borac koji je veliki broj fanova zapravo privukao MMA-u.

Njegov povratak bi svakako dobro prošao kod te stare MMA publike, no pitanje je što bi Bellator dobio po pitanju novih fanova, kojih je svakim danom sve više. Ukoliko žele krenuti u bitku za gledatelje s UFC-om, moraju osmisliti način kako promovirati svoje prave zvijezde, a ne borce čiji su najbolji dani odavno prošli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI