Bellator pretekao UFC: Oni također krune svoju prvu šampionku u muha kategoriji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.09.2017 10:01h Autor:

Ilirma MacFarlane

UFC je u procesu krunidbe svoje prve prvakinje u muha kategoriji. To će se dogoditi po završetku aktualne, 26. sezone The Ultimate Fightera koja je zamišljena kao turnir “contenderica” upravo u ovoj novoj diviziji.

No, UFC ipak neće biti prva promocija u Sjevernoj Americi koja će to učiniti. Bellator će ih preteći za otprilike mjesec dana. Promocija Scotta Cokera je, naime, objavila da će na Bellatoru 186, koji je na rasporedu u State Collegu 3. studenog, Ilima MacFarlane i Emily Ducote odlučivati o prvoj šampionki u muha kategoriji njihove organizacije. Vijest je prvi objavio ugledni ESPN.

MacFarlane je trenutačno na profesionalnih 6-0, uz pet impresivnih pobjeda u Bellatorovom kavezu. U posljednjem nastupu na Bellatoru 178 je svladala Jessicu Middleton armbarom u drugoj rundi.

Ducote je također impresivna u posljednje vrijeme što joj je uostalom i donijelo status “contenderice”. Uz šest pobjeda i dva poraza u profesionalnoj karijeri, ova borkinja iz Oklahoma Cityja je unutar Bellatora ubilježila impresivnih 4-1. Jedini poraz je doživjela upravo od MacFarlane na Bellatoru 167 jednoglasnom odlukom sudaca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI