Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator potvrdio evente u Britaniji, Izraelu i Italiji za iduću godinu | Fight Site

Bellator potvrdio evente u Britaniji, Izraelu i Italiji za iduću godinu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.11.2015 18:22h Autor:

Bellator je potvrdio tri odlaska s američkog kontinenta za iduću godinu. Tako će svoje evente održati u Londonu, Tel Avivu i još uvijek neodređenom gradu u Italiji.

Kako se organizacija sve više širi te dovodi sve više boraca iz raznih dijelova svijeta, bilo je vrijeme da krenu i van granica američkog kontinenta. Za London je već ranije bilo poznato da se čeka samo datum, no druge dvije lokacije koje će Bellator posjetiti su poprilično iznenadilo gotovo svakog MMA fana.

Umjesto provjerenih lokacija, gdje je UFC već ispitao teritorij, kao što su Švedska, Njemačka ili Irska, Bellator će posjetiti Izrael i nama susjednu Italiju, dvije države koje nisu toliko poznate niti po MMA borcima, a još manje po eventima. No, druga najbolje svjetska promocija ima svoju strategiju.

"Nevjerojatno smo uzbuđeni što možemo najaviti da će naši eventi puni akcije od sada svoja mjesta održavanja imati po cijelom svijetu i to zahvaljujući našim partnerima u Velikoj Britaniji, Izraelu i Italiji. Londonski event je posebno uzbudljiv, jer naši prijenosi u Velikoj Britaniju idu na jednom od najraširenijih TV kanala u državi", izjavio je Coker. Britanija je sigurno zanimljiva i zbog razloga da otamo dolazi prvak poluteške kategorije, Liam McGeary.

Kad već spominje partner, i Orsat Zovko ima poslovnu suradnju s Bellatorom, pa tko zna, možda uskoro i Hrvatska bude među kandidatima za event. Istina, nije UFC, ali i Bellator je sve spektakularniji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI