Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator potvrdio event u Dublinu i “Mini Conora” u glavnoj borbi | Fight Site

Bellator potvrdio event u Dublinu i “Mini Conora” u glavnoj borbi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 11:37h Autor:

James Gallagher

Bellator je za 23. veljače potvrdio event u Dublinu, a poznato je i da bi u glavnoj borbi istog trebao nastupiti James Gallagher. No, nama puno zanimljivije zvuči informacija da bi na istom eventu trebali očekivati dvoje hrvatskih boraca.

Za mladog Gallaghera će to biti povratak nakon prvog poraza u karijeri, koji je doživio od Rickya Bandejasa. Tom je borbom usporio svoju karijeru, ali vjerojatno i pokvario planove Bellatora, koji je njegov put prema vrhu sigurno imao plan graditi drugačije. Ovako će ga morati ponovno podići na razinu s koje je tim porazom pao, a teško je zamisliti bolju priliku od glavne borbe u njegovom gradu, protiv slabo poznatog borca.

Protivnika za “Mini Conora”, kako su ga nazvali zbog očiglednog pokušaja oponašanja svog popularnijeg sunarodnjaka i timskog kolege, pronašli su u Stevenu Grahamu. Borac je to koji prema Sherdogu ima pet pobjeda i tri poraza u dosadašnjoj karijeri, no trenutno je u nizu od četiri pobjede. Ipak, 5-3 u slabijoj konkurenciji djeluje kao poklon Gallagheru za što brži oporavak. No, mnogi su unaprijed otpisivali i Bandejasa.

Ono što je nama zanimljivo je činjenica da se event održava u Dublinu. Tako da tamo vjerojatno možemo očekivati Luku Jelčića, koji je zbog ozljede bio prisiljen otkazati borbu koju je trebao odraditi početkom ovog mjeseca. Osim njega, za očekivati je kako bi se na uvodnim borbama trebala naći Antonela Begonja-Orlić, koja je već ranije rekla kako bi trebala imati tri ili četiri Bellator borbe u 2019. godini. Veselimo se vijestima o njihovim nastupima, koje je pokraj svega realno očekivati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI