Bellator potpisao nove tri djevojke: I da, ovo su borkinje, a ne ring djevojke (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.02.2016 22:19h Autor:

Bruna Ellen, Bruna Vargas i Kenya Miranda

Nastavlja se pojačavanje ženskog rostera unutar Bellatora, a nakon nova tri potpisa, postalo je očito kako Bellator ima posebnu strategiju. Možda će zvučati pomalo seksistički, no očito je kako osim borilačkog, jednako bitan kriterij je i onaj fizičkog izgleda.

Nakon što su nedavno u svoje redove doveli Lenu Ovchynikovu, Anastasiu Yankovu te suprugu Gilberta Melendeza, Keri Anne Melendez, sada su odlučili dovesti tri djevojke iz Brazila. Riječ je Bruni Ellen, Bruni Vargas te Kenyi Mirandi, a najbolje da ih predstavimo svaku posebno, uz pokoji vizualni prilog.

Bruna Ellen (muha kategorija, 19 godina, pro skor 2-0)

Ova talentirana djevojka osvojila je mnoge trofeje u sanshou boksu, prije nego se odlučila na MMA karijeru te je bila predstavljena na više mjesta kao jedan od najvećih brazilskih MMA talenata, i to ne samo u ženskoj konkurenciji. Bellator je bio brži i konkretniji od Invicte, koja je također poslala ponudi Bruni. Članica je Tima Nogueira.

Bruna Vargas (slamka kategorija, pro skor 2-0)

Vargas se prebacila na MMA nakon vrlo uspješne muay thai karijere, a zbog potpisa za Bellator je odustala od turnira za prvakinju XFC organizacije, u kojoj je trebala nastupiti.

Kenya Miranda da Silva (slamka kategorija, 27 godina, pro skor 2-2)

O Kenyi se ne zna puno, no dok dođe vrijeme njene prve borbe, sigurno će se saznati. No, njen nadimak “Kill Bitch” bi trebao nešto reći o njoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI