Bellator potpisao kečersku WWE zvijezdu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 10:26h Autor:

Jack Swagger

Bellator nastavlja pojačavati svoj roster boraca. Ovaj put su potpisali ugovor s bivšom kečerskom WWE zvijezdom Jakeom Hagerom, poznatijim pod imenom Jack Swagger.

Ovaj sjajan hrvač iz studentskih dana (Sveučilište Oklahoma) će se natjecati u teškoj diviziji, a potpis je najavio u razgovoru za MMAFighting.

35-godišnjak je nastupao čak 11 godina za najpoznatiju kečersku organizaciju WWE i bivši je američki prvak. Priliku okušati se negdje drugdje je dobio ovog proljeća kada mu je istekao dugogodišnji ugovor.

Već smo spomenuli kako je Hager ili Swagger imao ozbiljnu karijeru na koledžu. 2006. je bio rekorder u nekoliko statističkih pokazatelja, a iste godine je postao i All-American hrvač u kategoriji do 129 kilograma. Za sada nije nastupao u slobodnoj borbi te će mu nastup u Bellatoru biti debi.

Scott Coker je ovim potpisom samo pokazao da će Bellator i dalje slijediti svoju dosadašnju politiku koja podrazumijeva vrhunske profesionalce, ali i malo “kečerskog daška” u liku boraca poput Bobbyja Lashleyja ili sada Jacka Swaggera!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI