Bellator potpisao Austina Vanderforda, supruga Paige VanZant

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.12.2018 10:29h Autor:

Austin Vanderford i Paige VanZant

Novo ime na Bellatorovom rosteru boraca od danas je Austin Vanderford. Time se dogodio jedan preokret u karijeri ovog borca, inače supruga borkinje Paige VanZant. Naime, očekivao se njegov dolazak u UFC, da bi se on ipak odlučio za drugu najveću svjetsku promociju.

28-godišnji velteraš do sada je slavio u svih šest profesionalnih borbi, gdje je najvažnije spomenuti dvije ovogodišnje, koje su i dovele ovog potpisa ugovora. Ljetos je kao autsajder došao na “Dana White’s Tuesday Night Contender” show, da bi prekidom savladao bivšeg timskog kolegu svoje supruge, Angela Trevina. Nažalost po njega i na iznenađenje fanova, Dana White mu nije ponudio ugovor.

Idući nastup imao je u vegaškom “Fight Domeu”, na FFC 32 eventu. Tamo je bio još impresivniji, nakon što mu je minuta i pol trebala za nokaut pobjedu protiv Edmilsona Freitasa. Vjerovalo se kako mu je to bio nastup kojim bi si osigurao aktivnost dok čeka UFC poziv. Poziv nije došao niti nakon te borbe i odjednom je postalo jasno kako UFC nema toliko velike namjere dovesti ga u svoje redove.

To je iskoristio Bellator, odnosno prepoznali su kombinaciju kvalitete i medijske pažnje koja dolazi uz njega, odnosno uz njegovu suprugu, trenutno najpopularniju borkinju svijeta. Velter je inače najjača Bellatorova kategorija, u kojoj se trenutno održava fenomenalan turnir osam boraca. No, i izvan te osmorce postoji još nekoliko vrlo zanimljivih imena i sjajnih opcija za napredak ovog talentiranog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI