Bellator postigao najveću gledanost u posljednjih godinu dana

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 21:57h Autor:

Ryan Bader i Fedor Emelianenko

Čelnici Bellatora mogu biti vrlo zadovoljni Bellator 214 eventom, održanom prošlog vikenda. Gledanost te manifestacije bila je veća od svih njihovih programa u posljednjih godinu dana.

Vrlo kvalitetno je Bellator posložio svoj program prošlog vikenda te nema sumnje kako bi brojke koje su postigli zapravo bile još bolje da nije došlo do otkazivanja borba Gegarda Mousasija i Rafaela Lovata Jr. No, Bader i Fedor u glavnoj borbi bili su dovoljno dobra pozivnica velikom broju fanova da sjedne pred svoje ekrane.

Prosječna gledanost priredbe na kraju je 697.000 domova, što je najviše još od prošlogodišnjeg Bellator 192, kojeg su predvodili Chael Sonnen i Rampage Jackson. Gledanost je zapravo rasla od prve borbe glavnog programa prema posljednjoj, tako da je Fedora i Badera gledala impresivna brojka od 1.2 milijuna. Za vjerovati je da bi prosjek bio još veći da glavne tri borbe nisu trajale toliko kratko koliko su trajale.

Bader je Emilianenka nokautirao nakon 35 sekundi, borba Henry Corralesa, čija je gledanost bila preko 800.000, trajala je 87 sekundi, dok je jednako gledan debi nastup Jakea Hagara trajao tek nešto više, odnosno oko dvije minute.

Ovo su svakako dobre vijesti za Bellator, koji već idućeg mjeseca napada s vrlo jakim eventima i imenima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI