Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bellator pokreće Grand Prix u svojoj uvjerljivo najkvalitetnijoj diviziji | Fight Site

Bellator pokreće Grand Prix u svojoj uvjerljivo najkvalitetnijoj diviziji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.06.2018 17:16h Autor:

Douglas Lima, Paul Daley i Michael Page

Vođeni sjajnim uspjehom teškaškog Grand Prixa, koji je tek na pola odrađenog puta ostvario sjajne rezultate, Bellator je odlučio pokrenuti Grand prix turnir u svojoj kvalitetnom uvjerljivo najjačoj diviziji. Riječ je naravno o velteru.

Bellator je vijest o ovom sjajnom turniru objavio na jučerašnjoj konferenciji za medije, uz još nekoliko sjajnih informacija. Kao što smo već pisali, jedna od njih bila je potvrda eventa planiranog za 29. rujna, koji još uvijek nema svoje ime, ali se zna da će ga predvoditi dvije fenomenalne borbe, ona između Quintona Jacksona i Wanderleia Silve te ona za naslov prvaka srednje kategorije, između Gegarda Mousasija i Rorya MacDonalda. Najavljeno je kako će na istom eventu zapravo i početi ovaj turnir.

O sudionicima još uvijek ne znamo ništa, osim da su iz Bellatora rekli kako će nastupiti njihovi najbolji velteraši te da će pobjedniku pripasti pojas prvaka divizije do 77 kilograma. On je trenutno kod Rorya MacDonalda, koji će 29. rujna pokušati napasti drugi pojas, no navedeno je kako bi se on tijekom 2019. godine trebao priključiti turniru, no nije navedeno na koji način Bellator to misli izvesti.

Što se tiče sudionika, Bellator bi ovdje mogao imati kombinaciju dokazanih boraca, boraca u naponu snage te velikih potencijala. U ovu posljednju grupu svakako spada fenomenalni Ed Ruth, koji bi mogao dobiti priliku naći se na turniru, dok nismo sigurni kakva je situacija s Dillonom Danisom, no za pretpostaviti je kako je on ipak još uvijek neiskusan za mjesto u ovakvoj konkurenciji.

Svoje mjesto u turniru svakako bi trebali naći bivši prvaci Douglas Lima i Andrey Koreshkov, a vijest o turniru je podijelio Paul Daley pa je za pretpostaviti kako je i on u igri. Zanimljiva situacija svakako će biti oko Michaela Pagea, no možda je baš ovaj turnir prilika da napokon počne odrađivati borbe protiv ozbiljnih protivnika. Svoje mjesto u turniru bi kvalitetom i imenom svakako trebali osigurati Jon Fitch i Lorenz Larkin, a kvalitetom bi se tamo morao naći i Neiman Gracie, koji je slavio u svih šest svojih dosadašnjih borbi u Bellatoru.

Ne bi nas začudilo da zov ovakvog turnira dovede do toga da Benson Henderson ponovno ode diviziju više, a svom mjestu sigurno se nadaju i iskusni Bellatorov dugogodišnji velteraš, Brennan Ward, kao i Kevin “Baby Slice” Ferguson Jr., sin legendarnog Kimbo Slicea. Michaela Chandleru uskoro istječe ugovor, no možda se baš ovaj turnir prilika da mu Bellator ponudi nešto što bi ga ostavilo u njihovim redovima. Chandler je već nekoliko puta govorio o tome kako bi bio sposoban boriti se u velteru.

U svakom slučaju, uskoro bi smo trebalo saznati informacije o formatu turnira te naravno o tome što nas sve najviše zanima, koji će se borci u njemu naći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI