Bellator planira borbu Sonnena i Wanderleija za iduće ljeto

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2016 11:26h Autor:

Chael Sonnen & Wanderlei Silva

Budući da se Chael Sonnen nakon dvogodišnje suspenzije aktivno vratio sportu potpisavši za Bellator MMA umjesto za UFC, predsjednik kompanije Scott Coker bi nam konačno trebao donijeti borbu koja se čeka već godinama, onu između “Američkog gangstera” i Wanderleija Silve.

“Imali smo ugovor s Wanderleijem Silvom još prije nego što je postao član Rizina. Po ugovoru koji ima s nama se ne smije boriti dok ne dobije dopuštenje od Atletske komisije Nevade. Mislim da će se u svibnju moći boriti za Bellator. Otkad smo kontaktirali Chaela Sonnena, vjerujte mi, dobivali smo pouke i pozive od Wanderleija kako se želi tu borbu. Mislim da ćete vidjeti tu borbu negdje tokom 2017. u Bellatoru. Teško je reći točno kada ćemo je organizirati, ali mislim da će to sigurno biti negdje na ljeto”, rekao je Coker za Flo Combat.

Silva i Sonnen su se trebali obračunati već nekoliko puta. Prvo je to bio UFC 173, zatim TUF Brasil 3 Finale i konačno UFC 175, da bi borba na kraju bila otkazana jer je Silva odbio obaviti nasumični test na doping dok je Sonnen pristao na isti i zbog pozitivnog nalaza zaradio suspenziju.

Silva trenutno ima dogovoren meč protiv Mirka Cro Copa Filipovića 29. prosinca u sklopu Rizinovog Grand Prixa i pobjeda nad hrvatkim borcem bi dodatno odgodila borbu s Amerikancem, no Coker tvrdi da Silva definitivno želi tu borbu.

“”Wanderlei je još uvijek ljut zbog svega što se dogodilo između njih i želi tu borbu. Za njega je to nešto osobno. Iskreno, Ne znam što se to točno dogodilo da toliko želi borbu s Chaelom, ali mogu vam reći da nije sretan zbog toga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI