Bellator otkrio uloge Mikea Goldberga i Maura Ranalla

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 10:50h Autor:

Mike Goldberg

Mnogi fanovi nisu skrivali svoje zadovoljstvo kada se pročula vijest kako se Mike Goldberg i Mauro Ranallo vraćaju na komentatorske pozicije. Ovog ponedjeljka, Bellator je u priopćenju za javnost otkrio uloge svoja dva nova zaposlenika, Goldberga i Ranalla. Dvojac će debitirati na Bellatoru 180 i Bellatoru NYC, 24. lipnja u New Yorku.

Evo što kaže Bellatorovo priopćenje za javnost:

“U svijetlu nedavne objave o angažiranju dvoje komentatora s velikim iskustvom, Maura Ranalla i Mikea Goldberga, određene su i njihove uloge u našem timu. Ovi veterani debitirati će na najvećim Bellatorovim eventima do sada, Bellator NYC: Sonnen vs. Silva i Bellator 180: Davis vs. Bader, 24. lipnja u ‘Madison Square Gardenu.

Bellatorova ‘pay-per-view’ priredba, Bellator NYC: Sonnen vs. Silva biti će prilika da se Mauro Ranallo pridruži našem dugogodišnjem komentatoru Jimmyu Smithu dok će Mike Goldberg biti voditelj cijelog programa u studiju. Ranije te večeri, Goldberg će u društvu Ranalla i Smitha uživo prenositi akciju s Bellator 180: Davis vs. Bader eventa koji će ići na Spike televiziji.

Jenn Brown će biti voditeljica Spike TV-ove uvodne emisije gdje će joj se pridružiti Brendan Schaub i Josh Thomson u analizi ove povijesne priredbe. Schaub i Thomson će se kasnije pridružiti Ranallu na komentatorskim pozicijama. Michael C. Williams, nalaziti će se na svojoj uobičajenoj poziciji, unutar kaveza kao najavljivač.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI