Bellator objavio spektakularan popis boraca za teškaški turnir!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 15:21h Autor:

Mitrione, Nelson i Fedor

Bellator je službeno izašao s objavom onoga o čemu se već neko vrijeme špekuliralo, teškaškog turnira osmorice boraca. Odmah su objavili i kojih će to osam imena sudjelovati na turniru, a malo je reći kako su angažirane legende sporta.

Turnir bi se trebao održati kroz više termina u 2018. godini, a krajnji pobjednik će postati teškaški prvak promocije, koja de facto prvaka nema već par godina, otkako je Vitaly Minakov napustio Ameriku i otišao se boriti u ruskom EFN-u. Scott Coker, predsjednik Bellatora, je rekao nešto više o tome:

“Ovo će biti nešto što će za nas biti uistinu ikonski. Turniri su zapravo ono kako je nastao ovaj sport, a mi ćemo ovim putem spojiti osam ikona sporta u jednogodišnje natjecanje. Već u samom startu imamo neke potencijalne borbe koje ljudi već odavno žele vidjeti i nemam nikakve sumnje kako ćemo napraviti pravu stvar.”

Na turniru se nalaze sve sama eminentna imena, četiri teškaške zvijezde, ali i četiri borca poluteške kategorije, koji će ovim putem pokušati napasti Bellatorovo zlato. Koliko je turnir jak dovoljno govori činjenica da Bellator nije pronašao mjesta za neke svoje borce poput Sergeya Kharitonova, Cheicka Konga ili Phila Davisa. Pa pogledajmo tko je onda tu.

Svakako najzvučnije je ime Fedora Emelianenka, koji će se tako upustiti u još jednu veliku misiju svoje karijere. Kao možda i glavni favorit turnira bi se mogao istaknuti njegov posljednji protivnik, Matt Mitrione, a tu je i još jedna teškaška legenda, Frank Mir. Nakon uspješnog debija u Bellatoru, u turnir ulazi i Roy Nelson, s ambicijom osvajanja istog. Njima se pridružuje bivši UFC-ov prvak i još jedna legenda sporta, Quinton “Rampage” Jackson, u turnir je ušao Bellatorov prvak poluteške kategorije, Ryan Bader, a novi izlet u tešku kategoriju će upisati i Muhammed “King Mo” Lawal. Posljednje ime na turniru je uvijek zanimljivi Chael Sonnen.

Coker je naveo kako će se uskoro znati više, pa tako i datum prvih borbi, kao i datum kada će biti održan javni ždrijeb prvog kola turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI