Bellator najavio priredbu predvođenu borbom MacDonalda i Fitcha

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 16:25h Autor:

Bellator 220

Vrlo zanimljivu priredbu Bellator je pripremio za travanj. Nju će predvoditi Rory MacDonald obranom titule, ali ujedno i četvrtfinalom velter turnira. Boriti će se protiv prekaljenog Jona Fitcha. Osim te borbe, na rasporedu je i borba za titulu prvakinje muha kategorije, koju brani sve popularnija Ilima-Lei MacFarlane.

U pitanju je Bellator 220, a datum njegovog održavanja je 27. travnja. Zanimljivo je popratiti cijelu priču oko glavne borbe priredbe. Kako će pobjednik turnira postati novi velter prvak, a trenutni prvak Rory MacDonald je u turniru, tako je ova borba automatski za prvaka, kao što će biti i ona iduće runde. U njoj će pobjednik ove borbe ići na Neimana Graciea, koji je savladao Eda Rutha u svojoj četvrtfinalnoj borbi.

MacDonaldu će to biti prva borba nakon poraza od Gegarda Mousasija u borbi za titulu srednje kategorije. Ujedno će mu biti prva obrana titule, koju je osvojio početkom prošle godine u sjajnoj borbi protiv Douglasa Lime. 40-godišnji Fitch je trenutno unutar niza od pet pobjeda, unutar kojih se nalazi osvajanje WSOF titule te dvije obrane iste. Prelaskom WSOF-a u PFL je napustio tu promociju i potpisao za Bellator. U njihovom je kavezu do sada odradio jednu borbu, u kojoj je bio bolji od Paula Daleya. Fitch je 2013. godine otpušten iz UFC-a zbog neatraktivnosti i to u trenucima kada mu je omjer u promociji bio 14 pobjeda i samo tri poraza.

Što se tiče druge najavljene borbe, može se reći kako je Ilima-Lei MacFarlane postala prva Bellatorova ženska zvijezda. 28-godišnja Havajka u karijeri je do sada slavila u svih devet borbi, uključujući onu za Bellatorovu titule te dvije obrane iste. Prošlog mjeseca predvodila je veliki event na svojim Havajima, gdje je savladala Valerie Letourneau. Na ovom eventu čekati će je Veta Arteaga. Na ovom eventu čekati će je borba protiv Vete Arteage (5-2, 4-2 Bellator), koja je u nizu od dvije pobjede. Posljednju je ostvarila nad jednom od najboljih kickboksačica svijeta, Denise Kielholz, na eventu u rujnu. Tako je ostvarila priliku napasti titulu.

Borba MacDonalda i Fitch biti će posljednja u prvom krugu turnira. Svoje mjesto u polufinalu već je našao Douglas Lima, koji je eliminirao Andreya Koreshkova te spomenuti Neiman Gracie. Michael Page i Paul Daley svoju će borbu odraditi 16. veljače, kada predvode event na kojem se Mirko Filipović bori protiv Roya Nelsona.

View this post on Instagram

LONG POST IF YOU CARE TO READ I basically have been on a 5 week long vacation since my last fight and just started going back to the gym this week. Even though my body hates me right now, I’m relieved to be home and back on my routine. However, I definitely needed some motivation to bring myself in. What a lot of people don’t know about me is that I have THE WORST internal motivation. By internal motivation I mean that if I don’t have to make weight for a fight or go to a team workout, I’ll sit my ass at home and eat cookies. I hate working out. Period. Sure I’ll feel better after a hard session, but I also feel better after cleaning my house. You wanna know the reason why I even started fighting in the first place? Cause Manolo told me to. That’s right. I’m only in this position as a world champion because my coaches kept telling me what to do and I listened because I wanted to please them. THEY were my motivation. And I found out that what I need, what I thrive on is EXTERNAL motivation. I cannot bring myself to get off of the couch for a run if I don’t have a reason to. That reason could be me getting booked for a fight, me promising a teammate that I would lift with them, or even me paying for an expensive ass month long yoga membership and trying to get my money’s worth. But I know that that reason won’t come from within me, and I’m ok with that. Everyone has their different motivations for getting up and doing shit, and mine is simply because I have to, not because I want to. I’m an “obliger” and I’m fine with being on vacation until someone tells me to get off of my ass. You don’t need to have a crazy internal drive to be active or to be world champion, you just need to find ways to trick yourself into doing it. So anyway, since I’m in the gym full-time again maybe that means I have some news for you. You may even want to watch the @bellatormma fights this Saturday 😉. P.S. I chose this picture of me from three years ago in fight shape cause some would think that wanting to look good all the time is enough motivation to workout. Nah lol. My body goes through seasons and I accept each one. I also wanted more likes. #thirstythursday #tbt #fakeabs @tc1gel

A post shared by Ilima-Lei Macfarlane (@ilimanator) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI